Blog

Tips voor meer leden bij een tennisvereniging

Tips voor meer leden bij een tennisvereniging

Trots op je tennisclub en graag meer mensen enthousiast maken over tennis en jouw club. Voetbal is een populaire sport waar de laatste tijd niet alleen jongens bij zitten. Ook de vrouwen gaan steeds meer op voetbal. Echter zijn we echte tennisliefhebbers en willen we natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen van de mooie tennis sport gaan inzien. In deze blog vertellen we graag welke dingen je kunt doen om meer leden bij de tennisvereniging te krijgen.

Organiseer een toernooi

Organiseer een tennistoernooi waar zowel leden als niet-leden zich voor op kunnen geven. Maak een recreatieve poule voor diegene die niet zo geoefende zijn met tennis. Zo zorg je ervoor dat er een gelijkwaardig niveau ontstaat. Tevens is de gezelligheid ook een belangrijk onderdeel van de tennis en een hapjes met een drankje is dan ook zeer slim. Met een lekker muziekje erbij zorg je ervoor dat veel mensen lekker blijven hangen en een gezellige avond tegemoet gaan. De meest geschikte datum? Organiseer het op momenten dat de meeste mensen bij huis zijn en dat de zon lekker schijnt. Tijdens een zomerstop van de voetbal en andere populaire sporten zul je waarschijnlijk de meeste aanmeldingen krijgen. Uiteraard niet in de bouwvak aangezien dan veel mensen op vakantie zijn.

Promotieartikelen

Hoe zorg je ervoor dat mensen in aanraking komen met de tennisclub? Dit kan vrij gemakkelijk in krantenadvertenties of sociale mediakanalen. Echter is de vraag in hoeverre ze dit onthouden. Je wilt namelijk niet zo veel mogelijk mensen bereiken die de tennisvereniging niet onthouden. Je wilt mensen hun aandacht pakken en vasthouden. Overweeg dus om promotieartikelen weg te geven bij bepaalde evenementen of organisaties. Wist je bijvoorbeeld dat je een tennisbal kunt bedrukken met het logo van je tennisclub? Een tennisbal bedrukken kan zeer gemakkelijk bij Attentie.nl. Met een leuke tekst zoals ‘zin in een potje tennis?’ weet je zeker dat je de aandacht van de mensen hebt. Het grote voordeel daarnaast is dat de tennisbal niet zomaar wordt weggooit. De boodschap die je wilt uitdragen wordt daarom herhaaldelijk bij mensen weergegeven. Als je een tennisbal geen geschikt pormotiemateriaal vind is een sleutelhanger tennisbal ook geschikt. Neem dus vooral eens een kijkje op Attentie.nl voor het totale aanbod promotiematerialen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like